dijous, 2 de gener del 2014

EVIAN 2013, Diane von Furstenber

EVIAN desenvolupa la seva celebració de la puresa i de la joventut amb la introducció al 2013 de l'edició limitada de l'ampolla de la dissenyadora americana Diane von Furstenberg, que és una reconeguda pionera a nivell mundial en la indústria de la moda a través de la seva marca homònima DVF. El seu disseny per l'ampolla EVIAN simbolitza la mentalitat juvenil de Furstenberg i la forma inspiradora de la vida, mentre que incorpora la perfecció els valors d'actitud i de marca 'Joves en viu' d'EVIAN.
Diane von Furstenberg és la primera dissenyadora femenina en crear una ampolla d'edició limitada per Evian. L'associació va sorgir de forma natural, ella diu: "He begut Evian tota la meva vida, des que era una petita, petita, petita nena."

L'ampolla d’aquest any ofereix el clàssic cor logo DVF de von Furstenberg, així com la seva lletra. "El meu gran mantra és sempre  l'amor és la vida”, explica. "I després vaig pensar, bé, en realitat de veritat, l'aigua és vida. Així que vaig escriure L'aigua és la vida és l'amor és la vida és l'aigua ... ”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada