Beverage Innovation Awards 2011
MAGMA de CABREIROÁ
Preciosa ampolla de CABREIROÁ en alumini negre, de 250 ml, d’aigua
amb gas MAGMA. Tancada amb un tap amb anella l’ampolla es molt maca. Hi ha una
versió de 500 ml tancada amb tap corona.
L'aqüífer de CABREIROÁ s'alimenta de la pluja que cau en un
dels entorns naturals més ben conservats de Galícia. Quan toquen terra, les
gotes inicien un procés que dura més de 200 anys. Primer baixen per les
esquerdes del massís granític,? Filtrant per successives capes de granit i
quarsites.
A 3000 metres de profunditat, l'aigua arriba als 100 ° C de
temperatura i es barreja amb el gas carbònic que s'escapa del magma terrestre
per la falla de Regua Verín. És llavors quan MAGMA adquireix les seves fines bombolles de gas carbònic natural i enormes
pressions l'empenyen de nou cap a la superfície. Després del segon procés de filtratge
que es produeix en ascendir, magma s'extreu a 150 metres de profunditat i s’embotella
sense que hagi vist la llum.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada